Járműreklám

Utazott Ön már BKV-val? Vagy várakozott a piros lámpánál, miközben épp egy busz állt a másik sávban? Ha igen, akkor Ön nagy valószínűséggel találkozott már járműreklámmal, és azt is tudja, mennyire hatékony ez a hirdetési forma!

Járműreklám

A tömegközlekedésben részt vevő járművek megadott útvonalon közlekednek, így a reklám, legyen az metróreklám, buszreklám, vagy más járműreklám, folyamatosan látható egy helyileg jól behatárolható célközönség számára. Ráadásul a tömegközlekedési eszközök folyamatos mozgásban vannak, így jobban megragadják az emberek figyelmét, mint a fixen telepített statikus hirdetési helyek.

Kettős cél – pozitív üzenet a közlekedőknek

Egy járműreklám sokkal több, mint csak egy unalmas matrica egy közlekedési eszközön! Egy jól megtervezett közterületi reklám mindig kettős célt szolgál, hiszen a buszon, metrón, vagy más eszközön utazó utasok számára a reklám tanulmányozásával is telik az idő, s egy kreatív megoldás ráadásul még azt az érzést is átadhatja, hogy megérte közlekedni egy kiváló ajánlat megismeréséért. A közlekedés más, saját járművel közlekedő résztvevői számára pedig a járműreklám nem egy idegen dolog, mely betolakodik a privát életükbe, hanem a közlekedési eszközre ragasztva, annak részeként, a közlekedés természetes résztvevőjének tűnik. Tehát egy buszreklámmal, vagy metróreklámmal úgy lehet megragadni emberek tíz- és százezreinek figyelmét, hogy a hagyományos reklámok csak pozitív tulajdonságait tartjuk meg, míg a negatív hatásokat száműzzük!

Indítsuk el közösen az Ön járműreklám-kampányát!

Reklámügynökségünk készen áll, hogy lebonyolítsa az Ön járműreklám-kampányát is! A kampány egy tervezési szakasszal kezdődik, ahol feltérképezzük az Ön kívánságait, lehetőségeit és terveit, majd ennek megfelelően elkészítjük a kampányt. A grafikai tervezésben is az Ön segítségére lehetünk, hiszen profi és képzett grafikusaink egyszerre képesek megfelelni az Ön kívánságainak, illetve a piaci trendeknek!

A grafikai tervezést követően kerül sor a nyomdai kivitelezésre, amikor a buszreklám, metróreklám, vagy egyéb járműreklám elnyeri végső megjelenési formáját. Nyomdai partnerünkkel kötött exkluzív szerződésünk biztosítja, hogy az Ön számára kedvezőbb árszabást kínáljanak, mint a máshonnan beérkező ügyfeleknek.

Médiaügynökségünk fontosnak tartja, hogy az ügyfelek számára bizonyítékokat nyújtson a megrendelés teljesítéséről. Ennek megfelelően igazoló fotókat készítünk az Ön számára, mely egyértelműen igazolja a kihelyezés valódiságát. Szükség esetén a kampány lezárását követően az Ön segítségére lehetünk, hogy kivizsgáljuk, mennyire volt hatékony az általunk készített hirdetési kampány.

 

Érdeklik a további részletek? Szeretne rendelni? Kérje árajánlatunkat most: