Megaboard

Autózott már Budapest felé az autópályán, miközben egymás után fedezte fel az út mentén álló hirdetéseket? Ha igen, akkor Ön is tudja, hogy ezeket a hirdetéseket nem lehet nem észrevenni! Tegye hatalmassá hirdetését Megaboarddal!

A Megaboard, vagy Magnum hirdetés olyan hatalmas méretű hirdetési forma, mely jellemzően autópályák, vagy forgalmas bevezető útvonalak gyors szakaszain található. Mindenki észreveszi ezeket, és segítségükkel igazán megmutatható, hogy Ön komolyan gondolja az ajánlatát!

Miért tökéletes a Megaboard?

Van három olyan nyerő érvünk, mely megmutatja, miért tökéletes a Megaboard:

  • A hatalmas mérete miatt a Megaboard rendkívül látványos, más hirdetési típusoktól eltérő hirdetéseknek is helyet adhat.
  • Ideális a messziről is értelmezhető, egyszerűbb mondanivalók számára.
  • Speciális elemekkel, mint például 3D-s betétekkel a hirdetés emlékezetessé tehető, ezáltal a kampány sokkal hatékonyabb lesz.

Megaboard hirdetés bérlés

Ha Ön egy ilyen grandiózus hirdetési formát bérelne, csak mondja el médiaügynökségünknek, mit szeretne! Mi a kampány első napjától kezünkben tartjuk a dolgokat, s Önnek nincs más dolga, mint meghozni a döntéseket. Míg mi a hirdetésén dolgozunk, Ön építheti tovább a saját vállalkozását!

A Megaboard kihelyezések ára függ a hirdetési hely elhelyezkedésétől, a hirdetés volumenétől, illetve az év megadott időszakától. Már 35.000 forinttól bérelhető, a hirdetési felületek 30 és 600 négyzetméter között változnak.

Mesterfogások

Persze Megaboard hirdetés és Megaboard hirdetés között is számos különbség van, kérje reklámügynökségünk segítségét a legjobb hatásfok eléréséért!

Egyes időszakokban (például karácsony) a reklámzaj megnő, és számos hirdetés kerül kihelyezésre. Ilyen esetekben ideális a már említett 3D-s reklám, amely kiemelkedve a reklámzajból, hatékonyan képes megfogni az emberek figyelmét.

Egyes területeket korlátozva van a kihelyezhető hirdetések mennyisége, így ilyen helyeken kevesebb más hirdetéssel kell megküzdeni a közlekedők figyelméért. Kérje médiaügynökségünk segítségét az ilyen kihelyezési helyek megtalálásához!

A Megaboard reklámok is kivilágíthatók, melyek a nappali fény elmúlását érzékelve hatékonyan mutatják meg az Ön hirdetését szürkületben és éjjel is!

   

Érdeklik a további részletek? Szeretne rendelni? Kérje árajánlatunkat most: