Óriásplakát

A városban araszolva Ön is biztosan elidőzött már a házfalakat, kerítéseket nézegetve, ahol egymást követték a hirdetések. Az, hogy mi tetszett Önnek, már ízlés kérdése, de a hirdetési hely sikeresen közvetítette mondanivalóját. Ez a hirdetési forma az óriásplakát, mely az Ön számára is elérhető! Tudja, kis célokhoz kis reklám, nagy célokhoz óriásplakát!

Az óriásplakát, mint azt a neve is mutatja, hatalmas méretben képes az Ön vállalkozását megmutatni mindenkinek. Nem lehet olvasás nélkül a kukába dobni, mint egy prospektust, nem lehet átkapcsolni róla egy másik csatornára, és az internet böngészőbe épített reklámblokkolók sem tudjál letiltani. Éjjel-nappal látható és egyetlen célt szolgál, hogy az Ön mondandója minél több lehetséges vásárlóhoz eljusson!

Óriásplakát bérlés

Ha Ön ezt az oldalt olvassa, akkor megfordult a fejében, hogy óriásplakátot béreljen. Az első lépést megtette azzal, hogy ellátogatott hozzánk! De van-e ideje a részletekkel foglalkozni, a cégével kapcsolatos teendők mellett? Hagyja ránk a munka nehezét, ahogy Ön a cége szakterületének mestere, úgy mi az óriásplakátok világát ismerjük! Mi kidolgozzuk a részleteket, Önnek csak a döntéseket kell meghoznia! Keressen pénzt a vállalkozásával, mi pedig további pénzt keresünk Önnek a tökéletes reklámmal!

Az óriásplakát árak nagyban függnek a kihelyezés körülményeitől, a településtől, a frekventáltságtól, illetve az éve megadott időszakától. A segítségünkkel már havi 20000 forinttól kibérelhet egy Önnek megfelelő óriásplakátot, melyre elkészítjük a reklámot, és az óriásplakát nyomtatás feladatait is levesszük az Ön válláról!

Az óriásplakát mérete szabványos, 5,04 méterszer 2,38 méter, így a felület 12 négyzetmétert tesz ki. Ezzel az Ön bérleti díja mindössze 1666 forint/négyzetméter/hó!

Érvek az óriásplakát mellett

Összeszedtük, miért is tökéletes választás az óriásplakát hirdetési forma az Ön számára is.

  • Ez a kihelyezés a mérete miatt lehetőséget ad olyan nagyfokú kreativitásra, mely más, kisebb helyeket felhasználó hirdetési formák nem nyújtanak.
  • Ugyancsak a mérete miatt messziről látható, széles tömegeket ér el, és a nagy elemek miatt rövid idő alatt is könnyen átadja mondanivalóját.
  • Mivel az óriásplakátok rendszerint forgalmas utak mellett, közlekedési csomópontokban kerülnek elhelyezésre, így akár sok tíz-, vagy százezer ember is könnyen elérhető a segítségükkel.

Mesterfogások

Persze a kihelyezésnek megvannak a maga mesterfogásai, melyeket alkalmazva jelentősen megnőhet a hirdetés hatásfoka. Egy óriásplakát bérlés akkor hatékony, ha a hirdetések megfelelő sűrűségben és helyeken kerülnek megjelenítésre. Ehhez optimalizáló szoftverünket használjuk, mely segítségével megtaláljuk az Ön hirdetésének megfelelő paramétereket. Így Ön többet kap a pénzéért!

Az óriásplakát mérete ellenére nem érdemes túl sok szöveget felvinni a felületre, inkább a rövid és tömör lényeget kell megfogalmazni. Ezzel a módszerrel a hirdetés mondanivalója rögzül a közlekedők számára.

Mondja el, mit szeretne, mi megfogalmazzuk azt az óriásplakátok nyelvén, szoftverünkkel pedig kiszámoljuk a leghatékonyabb elhelyezés részleteit! Rendelje meg óriásplakátját még ma, és zsebelje be a hirdetése előnyeit már holnaptól!

  

Érdeklik a további részletek? Szeretne rendelni? Kérje árajánlatunkat most: