Tűzfal, épületháló

A közterületi hirdetések leglátványosabb formái minden kétséget kizáróan az épületeken elhelyezhető óriási reklámfelületek, avagy a tűzfalreklámok és az épülethálók, amelyek nem csak rengeteg embert érnek el rövid időn belül, hanem megjelenésük hatalmas presztízst is jelent a hirdetők számára. Egy termék, egy esemény vagy csak egy márka reklámozásakor ugyanis a monumentalitás, a mindenek fölé emelkedés rendkívül fontos, és ez a megjelenési forma garantáltan a legnagyobbnak tekinthető mindközül.

Mind a tűzfalreklám, mind az épülethálós megjelenés kiváló lehet önálló hirdetésként, de kiegészítő kampányként is a rádióban vagy magazinokban futó promóciók mellé. Mivel az ilyen felületek rendszerint rendkívül frekventált, belvárosi helyszíneken találhatók, naponta akár több százezer embert is elérhetünk velük, és nem csak a közelben élőket, hanem Budapestre látogató vidékieket, valamint külföldieket is, ami egy nemzetközi márkánál külön pozitívum.

A tűzfalreklámok nagy előnye a fentieken túl az, hogy a felületek gyakran megvilágítottak, így még éjszaka is több száz méterről láthatók. A nagy méret mellett elhelyezésük pozícionálható, és bizonyítottan magas kontaktusszám érhető el velük, hiszen az emberek akarva-akaratlanul is megnézik ezeket a gigantikus felületeket – pláne abban az esetben, ha korábban már hallottak róla a rádióban vagy az újságban. Egy márkanév megerősítéséhez egy humoros, de természetesen kellően informatív tűzfalreklámnál jobbat elképzelni sem lehetne.

Az épülethálóról hasonló pozitívumok mondhatók el, hiszen ez is egy monumentális megjelenési forma, de szinte kizárólag kiegészítő kampányokhoz ajánlott, mert elhelyezhetősége erősen korlátolt, így kizárólag olyan épületek oldalfalára húzható fel, amelyek éppen felújítás alatt állnak. Ebből kifolyólag bár több száz méterről észlelhetők, külön megvilágításuk nem lehetséges, ellenben a forgalmas helyszíneken így is naponta több százezer gyalogos és autós veheti őket szemügyre.

Nagy előnyük, hogy nem egy szokványos hirdetési formák, ezáltal az úgynevezett médiazajból könnyedén kiemelkednek, és több hónapos kampány során akár az ország több pontján is felbukkanhatnak annak függvényében, hogy hol történik épület-felújítás, így a márkanév piaci jelenlétének erősítését ennél jobb és gazdaságosabb, nem utolsó sorban pedig rugalmasabb módszerrel aligha lehetne növelni.

   

Érdeklik a további részletek? Szeretne rendelni? Kérje árajánlatunkat most: